KÜ'de futbol şenliği sona erdi

KÜ

Kırıkkale Üniversitesi'nde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı boyunca devam eden Akademik ve İdari Personel Futbol Turnuvası final karşılaşması 29 Mayıs 2014 Perşembe günü BESYO Spor Salonu'nda yapıldı.

TURNUVA DÜZENLENDİ

Tıp fakültesi, Hukuk Fakültesi, İdari Mali İşler, Sağlık Kültür Güvenlik, Yemekhane ve Rektörlük takımlarının katıldığı turnuvada final karşılaşmasına Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Prof. Dr.  Hakan Kocamış, Genel Sekreter  İsmail Altan Akgün, akademik ve idari personeller katıldı.

 

TIP FAKÜLTESİ VARDI

Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Sağlık Kültür ve Güvenlik Spor takımları arasında yapılan final maçı 4-2 Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın üstünlüğü ile bitti. Turnuvayı birincilikle bitiren Tıp Fakültesi Dekanlığı takımının birincilik ödülünü Rektör Prof. Dr. Yıldız, Sağlık Kültür ve Güvenlik Spor takımının ikincilik ödülünü de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağlayan verdi. Turnuvanın üçüncüsü Hukuk Fakültesi takımı oldu.

 

ÖDÜLER VERİLDİ

Finale kalan takımlara BESYO Müdürü Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan tarafından  ödüllerinin verilmesinin ardından  Rektör Prof. Dr. Yıldız, özellikle akademik ve idari personelin kaynaşmasında önemli rol oynayan bu tür aktivitelerin, geleneksel olarak yapılmaya devam edeceğini belirtti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ